Reportatges Fotogràfics l`alt empordà

Español (spanish formal Internacional)Catalan

Figueres

brunyolFira del Brunyol de l'Empordà, 17 de març
Fira d’artesania al carrer on el brunyol de l’Empordà és el producte estrella, està organitzada per l’Associació d’Amics de Sant Josep.

Mostra del Vi de l'EmpordàMostra del Vi de l'Empordà, 8-9-10-11 de setembre
La Mostra del vi de l'Empordà se celebra a la Rambla de Figueres i permet als visitans tastar els diferents vins i caves de la comarca i també productes d'alimentació.

Fira d'Entitats del Centre Històric de FigueresFira d'Entitats del Centre Històric, 17 de setembre
La Fira d'Entitats del Centre Històric de Figueres es celebra a l'Escola del Parc de les Aigües. Parades informatives, actuacions musicals, cants corals, break dance, danses tradicionals, artesania, jocs, etc..

FiravoFira del Vehicle d'Ocasió, 7, 8 i 9 d'octubre
FIRAVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió, es tracta d’una mostra organitzada pels mateixos concessionaris de la ciutat amb el suport logístic de l’Ajuntament de Figueres. Tots els vehicles de Firavo estan revisats i es venen amb garantia. Els concessionaris i comerciants presents ocupen un espai de 6.000 m2 d’exposició.

Fira01pFira de la Carbassa, 23 d'octubre
La Fira de la Carbassa es celebra al barri de la Marca de l’Ham de Figueres. S'hi poden trobar productes d'alimentació i artesans i es pot gaudir d'activitats per a grans i petits.